Skip to content

Oceněná postel boxspring Finesse v nabídce

postel finesse a clovekDo nabídky zařazujeme vynikající postel Finesse, která v roce 2016 získala cenu na veletrhu „Best of Belgium en Most Trendy“ za nejlepší inovaci produktu. Tato cena je srovnatelná s Oscarem ve filmovém průmyslu.

Zajímavostí je velmi nízký spodní rám, který obsahuje taštičkové mini pružiny. Tím je docíleno, že pod postelí vnikl velký prostor, který není u jiných boxspring postelí.

Výjimečná postel

Výjimečnost postele také spočívá i v elektrickém provedení. Dálkovým ovladačem můžete matraci a tělo dostat do relaxační polohy proti chrápání, což znamená, že je zádová poloha o 7° výše, a tak se otevřou dýchací cesty a sníží se hlasitost dýchání/chrápání. Můžete se dostat i do nejpohodlnější polohy, která vám dodá absolutní uvolnění. Záda a nohy se zvednou o 30°, takže budete v poloze, jako jsou kosmonauti v kosmických lodích.

Matrace

Ve speciální matraci jsou sedmizónové taštičky v gelové úpravě pěny. Díky gelu tak matrace v létě chladí a v zimě udržuje příznivou teplotu. Každá matrace může mít různou tvrdost, která se určuje dle váhy těla. Na fotografiích jsou viditelné matrace o tvrdosti XF a M.

Potahy, noční stolek

K posteli se na přání může přidat i zabudovaný noční stolek se šuplíkem. Nožičky jsou kovové a čela jsou ve dvou provedeních. Potahových látek barev vzorů je 28. Potahové látky a textilní kůže jsou vysoké kvality, omyvatelné a antialergické.